Persoonlijke begeleiding

Word de beste versie van jezelf!

Ieder mens is geboren om in zijn leven te groeien. Groeimomenten zijn vaak moeilijke momenten. Het zijn momenten waarop je met jezelf wordt geconfronteerd. Momenten waarop je na gaat denken over jezelf, je leven en je toekomst. Zo kan het gebeuren dat je je ineens realiseert dat je ouder wordt en dat het leven langzaam aan je voorbij glipt. Het geeft je een onbestemd gevoel en je merkt dat er iets is wat in je borrelt.

Soms ook wordt je door omstandigheden gedwongen tot een moment van bezinning. Door aangrijpende gebeurtenissen als het verlies van een baan, een dierbare, je gezondheid of een droom, kun je zodanig uit balans raken dat je jezelf niet meer herkent. Veel gedachten gaan door je hoofd en je wordt er onrustig van. Je hebt geen energie en het lijkt wel alsof het leven alle glans heeft verloren. Je wilt het wel anders, maar hoe?


Wanneer je je in een periode van je leven bevindt waarop je worstelt met vragen en waarin bepaalde piekergedachten voortdurend de kop op steken, kan het helpen als iemand samen met jou de zaken op een rijtje zet.

Bureau Purper helpt je graag bij het onderzoeken van je gedachten, je twijfels en je onrust. Door middel van gesprekken en opdrachten wordt duidelijk wat voor jou het leven waardevol maakt en wat je belemmert om je leven zo vorm te geven zoals je dat diep van binnen wilt. Je leert om je piekergedachten te beheersen en om de draad weer op te pakken, zodat je voluit kunt leven.