Mindfulness

Misschien herken je dat wel. Je bent in gesprek met iemand en terwijl je antwoord geeft op een vraag, merk je dat je eigenlijk niet eens echt hebt geluisterd wat de ander vertelde. Je was in gedachten met heel andere dingen bezig. Of je bent op weg van je werk naar huis en bent zo in gedachten dat je een groot deel van de reis niet bewust hebt meegemaakt.
Het overkomt ons allemaal wel eens. Soms zijn we in gedachten zo bezig met de toekomst of met het verleden dat we missen wat er werkelijk gebeurt. Het leven glipt als het ware aan ons voorbij Dat is jammer, want het échte leven speelt zich in het hier en nu af. Wil je ook bewuster leven, dan is de training mindfulness misschien iets voor jou.

Voor wie?

De training ´Mindfulness´ is bestemd voor een ieder die bewuster wil leven en wil werken aan een relaxter leven.

Inhoud

Tijdens de training ervaar je hoe je je aandacht kunt sturen. Door gerichte aandachtsoefeningen merk je wat er in het hier en nu gebeurt. Je wordt je bewust van je gedachten en gevoelens en leert om hier op een accepterende manier mee om te gaan. Tijdens de training wordt veel geoefend. Je krijgt audiobestanden mee naar huis, zodat je tussen de bijeenkomsten ook elke dag thuis kunt oefenen.

De training bestaat uit acht avonden van twee uur en kost  €375,-.(incl. btw)