Persoonlijke ontwikkeling
Word de beste versie van jezelf!

Ieder mens is geboren om in zijn leven te groeien. Groeimomenten zijn vaak moeilijke momenten. Het zijn momenten waarop je met jezelf wordt geconfronteerd. Momenten waarop je na gaat denken over jezelf, je leven en je toekomst. Zo kan het gebeuren dat je je ineens realiseert dat je ouder wordt en dat het leven langzaam aan je voorbij glipt. Het geeft je een onbestemd gevoel en je merkt dat er iets is wat in je borrelt.

Soms ook wordt je door omstandigheden gedwongen tot een moment van bezinning. Door aangrijpende gebeurtenissen als het verlies van een baan, een dierbare, je gezondheid of een droom, kun je zodanig uit balans raken dat je jezelf niet meer herkent. Veel gedachten gaan door je hoofd en je wordt er onrustig van. Je hebt geen energie en het lijkt wel alsof het leven alle glans heeft verloren. Je wilt het wel anders, maar hoe?

Wanneer je je in een periode van je leven bevindt waarop je worstelt met vragen en waarin bepaalde piekergedachten voortdurend de kop op steken, kan het helpen als iemand samen met jou de zaken op een rijtje zet.

Ik help je graag bij het onderzoeken van je gedachten, je twijfels en je onrust. Door middel van gesprekken en opdrachten wordt duidelijk wat voor jou het leven waardevol maakt en wat je belemmert om je leven zo vorm te geven zoals je dat diep van binnen wilt. Je leert om je piekergedachten te beheersen en om de draad weer op te pakken, zodat je voluit kunt leven.

Volg je eigen weg

Loopbaanbegeleiding

Werk omdat je er blij van wordt

Je hebt een baan. Misschien heb je er al meerdere gehad. Je hebt het wel naar je zin, maar toch voel je dat dit niet helemaal is wat je wilt. Het is niet echt te verklaren, maar diep van binnen borrelt er iets. Je wilt iets anders. Maar wat dan wel? Bedenk dat jij de vormgever bent van je eigen loopbaan. En dat er veel mogelijkheden zijn om die loopbaan een nieuwe impuls te geven. Meer dan je zelf denkt. Maar dan zul je zelf wel in actie moeten komen, want de enige die wat aan je situatie kan veranderen ben je zelf. Dat in actie komen is niet altijd even makkelijk, want waar begin je? Soms kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken.

Mijn aanpak

Ik kijk graag samen met jou wat je wilt veranderen om weer vol energie naar je werk te gaan. Hoe ziet je ideale baan eruit? Waar ben je goed in? Waar wordt je vrolijk van? Waar krijg je energie van? En bovenal; wat belemmert je om de benodigde stappen te zetten? Door middel van gesprekken en psychologische tests wordt het plaatje voor je helder. Je krijgt inzicht in je diepere drijfveren, je drempels en in je eigen energiebronnen. Van daaruit maken we een plan om die stappen te zetten die nodig zijn om datgene te doen wat je diep van binnen wilt. Want werken doe je toch omdat je er blij van wordt?